Kom je langs?

Wil je meer weten, plan dan hier je één-op-één online gesprek in of schrijf je in op één van onze infosessies ter plaatse. Je kan je hier ook inschrijven voor één van onze opleidingen.

  infosessie

  opleiding

  jobbeurs

  kunststofbad

Wat is een infosessie?

Door de Covid-19 crisis zijn alle infosessies voorlopig uitgesteld. Toch kan je nog steeds bij ons terecht voor een babbel! Plan zelf je online afspraak of laat je bellen

Liever niet direct iemand zien? Download dan de powerpoint van onze infosessie of neem een kijkje in de opleidingsbrochure.

Wat is een workshop?

Laat je verassen! Hoeveel aardappelschillen heb je nodig om sportschoenen te maken? Kan je van suikerbiet ook kunststoffen maken en kunnen kunststoffen bijdragen tot een beter milieu? Kom al eens draaien aan de knoppen van onze machines. Leer via experimenten de bijzonderheden van kunststoffen kennen en ontdek ons aanbod van korte gratis trainingen en jobcoaching. Voor iedereen die zin heeft in een korte interactieve kennismaking.  

Duurtijd 3 uur , halve dag voormiddag of namiddag

Waarom inschrijven?

Vraag jij je af hoe sommige van onze technologieën werken? Kijk je naar je smartphone vol bewondering en ben je geneigd om die open te maken om even naar de printplaat te loeren? Of ben je een doe-het-zelver die iets wat stuk is eerst zelf wil proberen te herstellen? Is jouw antwoord op een van of alle bovenstaande vragen ja?

 

De kunststoffenindustrie wil jou!

 

Ga naar onze website en kijk waar en wanneer je even kan langskomen voor een informele, maar informatieve babbel. We vertellen je maar al te graag wat de KIEM-opleiding precies inhoudt, hoe stages georganiseerd worden, wat de instapvoorwaarden zijn en hoe het zit met vacatures.

Grijp nu je kans!